Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Wszystkie składniki zarobić.
Ciasto podzielić na 5 części.
Każdą część rozwałkować na kształt koła. Pokroić na 8 trójkątów.
Na każdy nakładać powidła lub dżem ( jak kto woli). Zwijać od szerszej części. Gotowe wsadzić do pieca. Nie podaje temperatury - wszystko zależy od pieca. Muszą wyrosnąć i zrumienić się. / Na 1 kg mąki 1,5 kostki margaryny/