Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne rogaliki z ciasta francuskiego na pewno się nie oprzesz..
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Brzoskwinie odsączamy na sitku, a następnie kroimy w drobną kostkę.
Ciasto kroimy w kwadraty, dodajemy po małej łyżeczce brzoskwiń, zwijamy w rulon i formujemy rogaliki.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia układamy rogaliki i pieczemy na termoobiegu w tem. 180 st. Pieczemy 15-20 min. (do zrumienienia). Wyjmujemy z piekarnika i zimne dekorujemy polewą czekoladową (przepis na polewę na moim profilu danutast1) lub posypujemy cukrem pudrem. Życzę smacznego!