Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, łatwe do zrobienia, nie sycące.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 976
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 453
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 170
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2706
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 976
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 453
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 170
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2706
Składniki
Ciasto francuskie pokrój na kształt prostokątów, po czym krojąc zrób z nich 2 trójkąty.
Weź łyżeczkę dżemu i połóż ją na środek trójkącika.
Dwa wierzchołki trójkąta złóż, i zacznij zwijać w kierunku ostatniego wierzchołka.
Na blaszce połóż rogaliki, nasmaruj jajkiem, posyp cukrem, piecz w 200 stopniach celsjusza przez 10-15 min aż się zarumienią.