Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, łatwe do zrobienia, nie sycące.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2531
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1075
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1393
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2531
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1075
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1393
Składniki
Ciasto francuskie pokrój na kształt prostokątów, po czym krojąc zrób z nich 2 trójkąty.
Weź łyżeczkę dżemu i połóż ją na środek trójkącika.
Dwa wierzchołki trójkąta złóż, i zacznij zwijać w kierunku ostatniego wierzchołka.
Na blaszce połóż rogaliki, nasmaruj jajkiem, posyp cukrem, piecz w 200 stopniach celsjusza przez 10-15 min aż się zarumienią.