Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity deserek do dobrej kawy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8683
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8683
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 610
Składniki
Wykonanie: Zagęścić składniki na ciasto, owinąć ściereczką i włożyć do zimnej wody na 25 minut.
Następnie ciasto rozwałkować i kroić w trójkąty. Przy szerszym brzegu nakładać nadzienie, lekko sklejać i skręcić.
Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w temperaturze 190 stopni przez 25 minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.