Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowity deserek do dobrej kawy.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 269
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3135
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1841
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3560
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29161
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 269
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3135
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1841
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3560
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29161
Składniki
Wykonanie: Zagęścić składniki na ciasto, owinąć ściereczką i włożyć do zimnej wody na 25 minut.
Następnie ciasto rozwałkować i kroić w trójkąty. Przy szerszym brzegu nakładać nadzienie, lekko sklejać i skręcić.
Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w temperaturze 190 stopni przez 25 minut. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.