Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś słodkiego na szybko , w kilka minut.
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 4710
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4632
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 894
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8362
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13170
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 4710
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4632
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 894
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8362
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13170
Składniki
Ciasto francuskie dzielimy na 18 porcji , na każdą nakładamy 1 łyżeczkę marmolady i kilka płatków migdałowych.
Składamy i formujemy rogalika.
Z pozostałymi robimy tak samo. Zrobione układamy w blaszce do pieczenia. Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni. Jajko roztrzepujemy i smarujemy rogaliki. Wstawiamy do rozgrzanego piekarnika i pieczemy 20 minut, aż będą rogaliki dobrze rumiane.