Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki są przepyszne i bardzo szybko znikają ze stołu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8417
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8417
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Najpierw miksujemy jaja z cukrem a następnie drożdże z mlekiem, jak już zmiksujemy aby składniki się połączyły dodajemy mąkę i startą margarynę. Zagniatamy ciasto jak na pierogi. Ciasto włożyć do lodówki na 2 godziny. (Jednak ja jak nie mam czasu to robię od razu bez wkładania do lodówki i też jest pyszne) Formować rogaliki.