Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego niż masło i na dodatek pięknie pachnące i smaczne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2671
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2978
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2671
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2978
Składniki
Grzyby (same młode łebki) ugotować w posolonej wodzie.Osączyć na sicie. Zmielić razem z cebulą na średnich oczkach. Smalec roztopić na małym ogniu. Dodać zmielone grzyby z cebulą. Smażyć 30 minut , często mieszając bo łatwo przywierają do dna. Wyłączyć ogień. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą, pieprzem i słodką papryką. Po przestygnięciu przelać do szklanego pojemnika.