Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego niż masło i na dodatek pięknie pachnące i smaczne.
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 234
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 16
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 234
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 16
Składniki
Grzyby (same młode łebki) ugotować w posolonej wodzie.Osączyć na sicie. Zmielić razem z cebulą na średnich oczkach. Smalec roztopić na małym ogniu. Dodać zmielone grzyby z cebulą. Smażyć 30 minut , często mieszając bo łatwo przywierają do dna. Wyłączyć ogień. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą, pieprzem i słodką papryką. Po przestygnięciu przelać do szklanego pojemnika.