Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ten sposób można wykorzystać nieświeży chleb.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7871
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1083
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13633
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7871
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1083
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13633
Składniki
Jajka i mleko mieszamy aż się połączy białko z żółtkiem. Dodajemy drobno pokrojony czosnek.
Chleb obtaczamy w jajku i smażymy na maśle z obu stron.
Podajemy z serem żółtym, ketchupem, dżemem. Można jeść same, jak kto woli.