Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ten sposób można wykorzystać nieświeży chleb.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8048
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3599
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8048
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 367
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3599
Składniki
Jajka i mleko mieszamy aż się połączy białko z żółtkiem. Dodajemy drobno pokrojony czosnek.
Chleb obtaczamy w jajku i smażymy na maśle z obu stron.
Podajemy z serem żółtym, ketchupem, dżemem. Można jeść same, jak kto woli.