Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i smaczne jedzonko na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11060
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6341
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13314
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5078
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11060
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6341
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13314
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5078
Składniki
Wykonanie: Chleb namoczyć, odcisnąć i zmielić razem ze słoniną i cebulą. Dobrze wymieszać z żółtkami jaja i połączyć ze sztywno ubitymi białkami. Formować kuleczki, lekko spłaszczać, maczać w rozmąconym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron złociście. Podawać z dowolnym sosem i surówką.