Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do miski rozkruszamy drożdże, wsypujemy płatki owsiane, sól i cukier. Wlewamy ciepłą wodę, mieszamy i odstawiamy na 15 minut. Mąkę przesiewamy, dodajemy otręby pszenne i mieszamy. Blaszkę (25x12) smarujemy olejem i posypujemy otrębami. Wykładamy ciasto. Odstawiamy na 15 minut aby podrosło. Pieczemy około 1 godziny w 180 stopniach. Smacznego ;)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336605
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3567
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422659
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2424
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336605
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3567
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422659
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2424
Składniki
Do miski rozkruszamy drożdże, wsypujemy płatki owsiane, sól i cukier. Wlewamy ciepłą wodę, mieszamy i odstawiamy na 15 minut.
Mąkę przesiewamy, dodajemy otręby pszenne i mieszamy. Blaszkę (25x12) smarujemy olejem i posypujemy otrębami. Wykładamy ciasto. Odstawiamy na 15 minut aby podrosło. Pieczemy około 1 godziny w 180 stopniach. Smacznego ;)