Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste do przygotowania dla każdego . Takie coś słodkiego do popołudniowej herbaty.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 858
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8286
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13122
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 454
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 141
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2278
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 858
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8286
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13122
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 454
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 141
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2278
Składniki
Ciasto francuskie podzielić na 18 prostokątów, na każdego nałożyć porcję kremu.
Uformować rogalik ułożyć w blaszce lub naczyniu żaroodpornym. Z pozostałymi zrobić tak samo. Piekarnik rozgrzać do 200 stopni , wstawić i piec 20 minut lub dobrego zrumienienia.
Przed podaniem posypać cukrem pudrem lub zrobić kleks z bitej śmietany.