Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste do przygotowania dla każdego . Takie coś słodkiego do popołudniowej herbaty.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 274
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 260
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 49
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 274
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 260
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 49
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Składniki
Ciasto francuskie podzielić na 18 prostokątów, na każdego nałożyć porcję kremu.
Uformować rogalik ułożyć w blaszce lub naczyniu żaroodpornym. Z pozostałymi zrobić tak samo. Piekarnik rozgrzać do 200 stopni , wstawić i piec 20 minut lub dobrego zrumienienia.
Przed podaniem posypać cukrem pudrem lub zrobić kleks z bitej śmietany.