Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy! Polecam
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8490
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 331
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4910
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45183
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8490
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 331
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5153
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4910
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45183
Składniki
Włączamy piekarnik na 180 stopni góra dół. Do miski wsypujemy płatki owsiane, siemie lniane, sól i proszek do pieczenia, twaróg i jajka a następnie bledujemy. Dodajemy pestki dyni i ewentualnie orzechy i mieszamy szpatułką. Na blaszce formujemy chlebek i ewentualnie posypujemy ziarnami. Pieczemy 1 godzinę i odstawiamy do ostygnięcia. Smacznego!