Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i zdrowy! Polecam
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 351
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1289
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14740
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 351
Lubisz grzyby i poza sezonem tęsknisz za ich smakiem? Skorzystaj z rewelacyjn...
Odsłon: 1289
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14740
Składniki
Włączamy piekarnik na 180 stopni góra dół. Do miski wsypujemy płatki owsiane, siemie lniane, sól i proszek do pieczenia, twaróg i jajka a następnie bledujemy. Dodajemy pestki dyni i ewentualnie orzechy i mieszamy szpatułką. Na blaszce formujemy chlebek i ewentualnie posypujemy ziarnami. Pieczemy 1 godzinę i odstawiamy do ostygnięcia. Smacznego!