Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy moja mała córcia nie ma checi na jedzenie, przygotowuje jej te smaczne bułeczki.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4430
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5892
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12662
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4430
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5892
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12662
Składniki
Bułki przekrajamy na pół. Połówki smarujemy sosem. Na to kładziemy pokrojoną w kostkę szynkę, paprykę i pomidorki cherry pokrojone w plasterki. Na koniec kładę plasterki sera żółtego. Zapiekam w piekarniku ok. 15 do 20 min w temperaturze 120°C aż ser się rozpuści.