Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, smaczne.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85035
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2347
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9870
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3713
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6963
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85035
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2347
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9870
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3713
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6963
Składniki
Bułki przekroić i wydrążyć środek, na spód ułożyć po dwa plasterki sera żołtego. Wszystkie składniki pokroić i wymieszać ze sobą. Pieczarki można podsmażyć razem z porą i cebula na patelini są smaczniejsze i lepiej je czuć w farszu. Składniki również można samemu dobierać i zmieniać w zależności od gustu i smaku.
Wypełniamy bułki farszem i władamy do piekarnika nagrzanego do 200stopni na 15 min. Fajnie jest też z włączonym termoobiegiem. po 15 min. wyciągamy bułki i na wierzch układamy po dwa lub trzy plasterki sera żółtego i chwilke jeszcze zapiekamy dopóki ser sie rozpuści. Życzę smacznego ))))