Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, smaczne.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 141
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 107
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16096
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 68
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 179
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 686
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 141
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 107
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16096
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 68
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 179
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 686
Składniki
Bułki przekroić i wydrążyć środek, na spód ułożyć po dwa plasterki sera żołtego. Wszystkie składniki pokroić i wymieszać ze sobą. Pieczarki można podsmażyć razem z porą i cebula na patelini są smaczniejsze i lepiej je czuć w farszu. Składniki również można samemu dobierać i zmieniać w zależności od gustu i smaku.
Wypełniamy bułki farszem i władamy do piekarnika nagrzanego do 200stopni na 15 min. Fajnie jest też z włączonym termoobiegiem. po 15 min. wyciągamy bułki i na wierzch układamy po dwa lub trzy plasterki sera żółtego i chwilke jeszcze zapiekamy dopóki ser sie rozpuści. Życzę smacznego ))))