Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, smaczne.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15738
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1482
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15738
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1482
Składniki
Bułki przekroić i wydrążyć środek, na spód ułożyć po dwa plasterki sera żołtego. Wszystkie składniki pokroić i wymieszać ze sobą. Pieczarki można podsmażyć razem z porą i cebula na patelini są smaczniejsze i lepiej je czuć w farszu. Składniki również można samemu dobierać i zmieniać w zależności od gustu i smaku.
Wypełniamy bułki farszem i władamy do piekarnika nagrzanego do 200stopni na 15 min. Fajnie jest też z włączonym termoobiegiem. po 15 min. wyciągamy bułki i na wierzch układamy po dwa lub trzy plasterki sera żółtego i chwilke jeszcze zapiekamy dopóki ser sie rozpuści. Życzę smacznego ))))