Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka z resztek znalezionych w lodówce.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2811
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 782
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2811
Składniki
Wierzch chleba ścinamy, a środek wydrążamy. Jajka mieszamy z pokrojonymi parówkami, cebulą, serem, groszkiem i przyprawami. Mieszankę wlewamy do chleba. Zapiekamy w 180 stopniach C około 30 minut, aż jajka dobrze się zetną. Podajemy na gorąco posypane zieleniną. Zapiekany chleb najlepiej kroić na grubsze kromki ząbkowanym nożem do chleba.