Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna odmiana na śniadanie, jajecznica i pieczywo w jednym
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 315
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 719
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 736
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 315
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 719
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 736
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Składniki
1. chleb pokroić w kostkę, na odrobinie oleju usmażyć grzanki, 2. wędlinę pokroić w kostkę, podsmażyć na osobnej patelni, 3. jajka rozbić, wymieszać z przyprawami i mlekiem, 4. na patelni wymieszać grzanki z wędliną, zalać jajkami, podsmażyć, żeby białko lepiej się ścięło można wstawić na 3 min do nagrzanego piekarnika, przed końcem pieczenia posypać serem, smacznego