Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna odmiana na śniadanie, jajecznica i pieczywo w jednym
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 138
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4312
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11728
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6701
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5546
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13811
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 138
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4312
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11728
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6701
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5546
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13811
Składniki
1. chleb pokroić w kostkę, na odrobinie oleju usmażyć grzanki, 2. wędlinę pokroić w kostkę, podsmażyć na osobnej patelni, 3. jajka rozbić, wymieszać z przyprawami i mlekiem, 4. na patelni wymieszać grzanki z wędliną, zalać jajkami, podsmażyć, żeby białko lepiej się ścięło można wstawić na 3 min do nagrzanego piekarnika, przed końcem pieczenia posypać serem, smacznego