Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna odmiana na śniadanie, jajecznica i pieczywo w jednym
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326981
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12176
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17209
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326981
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12176
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17209
Składniki
1. chleb pokroić w kostkę, na odrobinie oleju usmażyć grzanki, 2. wędlinę pokroić w kostkę, podsmażyć na osobnej patelni, 3. jajka rozbić, wymieszać z przyprawami i mlekiem, 4. na patelni wymieszać grzanki z wędliną, zalać jajkami, podsmażyć, żeby białko lepiej się ścięło można wstawić na 3 min do nagrzanego piekarnika, przed końcem pieczenia posypać serem, smacznego