Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna odmiana na śniadanie, jajecznica i pieczywo w jednym
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6009
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1028
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 455
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6009
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1028
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 455
Składniki
1. chleb pokroić w kostkę, na odrobinie oleju usmażyć grzanki, 2. wędlinę pokroić w kostkę, podsmażyć na osobnej patelni, 3. jajka rozbić, wymieszać z przyprawami i mlekiem, 4. na patelni wymieszać grzanki z wędliną, zalać jajkami, podsmażyć, żeby białko lepiej się ścięło można wstawić na 3 min do nagrzanego piekarnika, przed końcem pieczenia posypać serem, smacznego