Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawie jak pizza :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13542
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 866
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13542
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 866
Składniki
Kurczaka oczyścić, pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju wraz z odrobiną soli, pieprzem, kardamonem. pieczarki umyć, obrać, pokroić w małe kawałki i wraz z pokrojoną w kostkę cebulą podsmażyć. Papryki i pomidora pokroić w mniejsze kawałki. Ser zetrzeć na tarce. Blachę wyłożyć chlebem tostowym, posmarować chleb ketchupem, wyłożyć połowę sera żółtego, na to pieczarki z cebulą, papryki, pomidora, kurczaka, pozostały ser żółty, posypać ziołami, wstawić do piekarnika na 15 min.