Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 66
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 787
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 79
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 66
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 787
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 79
Składniki
SOS: majonez wymieszać z keczupem i ogórkiem startym na grubej tarce.
Chleb pokroić w kostkę i usmażyć na grzanki.
Wędlinę pokroić w drobną kostkę, podsmażyć.
Cebulę pokrojoną w kostkę usmażyć na złoto lub zaparzyć w kuchence mikrofalowej.
Na posmarowaną olejem patelnię wyłożyć grzanki i zalać jajkiem roztrzepanym z mlekiem. Na to wyłożyć wędlinę, następnie cebulę, przykryć serem. Delikatnie podsmażyć by ser się rozpuścił.
Podawać z sosem. Smacznego.