Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki z pieczarkami, cebulką i serem, kto z nas takich nie jadł w dzieciństwie, można by powiedzieć przysmak dzieciństwa :). Łatwe do zrobienia. Warto spróbować.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 281
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6776
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 269
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 281
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6776
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 269
Składniki
Bułki kroimy na pół i wyjmujemy trochę ciasta ze środka, które zmieszamy potem z pieczarkami i cebulką, wykorzystamy jako farsz. Kroimy pieczarki i cebulę i podsmażamy na patelni, dodajemy też ciasto z bułek. Solimy i pieprzymy. Gdy farsz gotowy, nakładamy go na każdą z bułek. Gotowe bułki posypujemy serem żółtym. Pieczemy w temp. 200 stopni ok. 10-15 min. Polecam dodany poniżej film z przygotowania bułek. Smacznego.