Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki z pieczarkami, cebulką i serem, kto z nas takich nie jadł w dzieciństwie, można by powiedzieć przysmak dzieciństwa :). Łatwe do zrobienia. Warto spróbować.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5646
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32921
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 86
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5646
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32921
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 86
Składniki
Bułki kroimy na pół i wyjmujemy trochę ciasta ze środka, które zmieszamy potem z pieczarkami i cebulką, wykorzystamy jako farsz. Kroimy pieczarki i cebulę i podsmażamy na patelni, dodajemy też ciasto z bułek. Solimy i pieprzymy. Gdy farsz gotowy, nakładamy go na każdą z bułek. Gotowe bułki posypujemy serem żółtym. Pieczemy w temp. 200 stopni ok. 10-15 min. Polecam dodany poniżej film z przygotowania bułek. Smacznego.