Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki z pieczarkami, cebulką i serem, kto z nas takich nie jadł w dzieciństwie, można by powiedzieć przysmak dzieciństwa :). Łatwe do zrobienia. Warto spróbować.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 38
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 833
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2104
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4105
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 38
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 833
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2104
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4105
Składniki
Bułki kroimy na pół i wyjmujemy trochę ciasta ze środka, które zmieszamy potem z pieczarkami i cebulką, wykorzystamy jako farsz. Kroimy pieczarki i cebulę i podsmażamy na patelni, dodajemy też ciasto z bułek. Solimy i pieprzymy. Gdy farsz gotowy, nakładamy go na każdą z bułek. Gotowe bułki posypujemy serem żółtym. Pieczemy w temp. 200 stopni ok. 10-15 min. Polecam dodany poniżej film z przygotowania bułek. Smacznego.