Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste danie, idealne na specjalne okazje. Polecam panom, którzy chcą zrobić dla swoich pań szybką, ale efektowną kolacyjkę przy świecach. Najlepiej podawać z białym winem.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34665
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 905
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 337
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3917
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34665
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 905
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 337
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3917
Składniki
Przyprawić łososia solą i pieprzem i podsmażyć na oliwie z oliwek. Gdy łosoś się zarumieni zdjęć z ognia i posmarować wierzch gruboziarnistą musztardą. Ważne żeby łososia posmarować cienką warstwą, tak aby łosoś nie był zbyt ostry. W tym samym czasie ugotować w osolonej wodzie szparagi. Łososia ułożyć na talerzu ze szparagami. Udekorować rukolą i czerwoną sałatą. Skropić cytryną.