Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna tarta z mnostwem warzyw
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 126
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3796
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 233
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 208
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 126
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3796
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 233
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 208
Składniki
Piekarnik rozgrzac do tem 200stC. Wszystkie warzywa procz cebulki, szpinaku i pomidorkow podsmazyc na oleju lub podpiec w piekarniku. Nastepnie wymieszac z serem feta, cebulka, szpinakiem i pomidorkami. Kruche ciasto wylozyc do formy, ponakluwac widelcem i podpiec lekko w piekarniku. Po podpieczeniu nalozyc farsz i zalac mikstura z roztrzepanych jajek, smietanki i przypraw . Mozna na wierzch polozyc plasterki mozzarelli. Piec na zloty kolor.( okolo 25min) Po upieczeniu posypac swieza bazylia.