Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ryz i czerwona kapusta -polane sosem czosnokowym
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3503
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3503
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 112
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Składniki
gotujemy piers z kurczaka(od razu mozna zrobic sobie rosol do podlania ryzu) Miesko dzielimy na czesci i mieszamy z uprzednio ugotowanym ryzem Podgrzewamy ryz i aby nie przywarl i zeby scalil sie z mieskiem podlewamy rosolem Dodajemy majaranku do smaku i okolo 2 zabki czosnku(utarte) Przygotowujemy sos cozsnkowy: jogurt+3zabki czosnku+majonez+koperek+sol i pieprz Podajemy na talerzu : ryz na ta czerwona kapuste polewamy sosem Smacznego:)