Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w wykonaniu i przepyszna.Jedna z moich ulubionych,robię ją od lat.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Pieczarki kroimy na mniejsze kawałki(ćwiartki).Jajka na twardo ścieramy lub kroimy na drobniejsze kawałki.Cebulę dodajemy opcjonalnie,ale naprawdę niedużo,pół małej i siekamy drobno.Sól,pieprz po szczypcie,ja osobiście nie daję.Koperek siekamy drobno i dodajemy sporo.Majonez wedle uznania.