Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie to podobno najzdrowsze ryby. Ja je uwielbiam i odkrywam na nowo na inne sposoby niż śmietana z zielonym groszkiem. Są zdecydowane w smaku więc mozna je zarówno łagodzić jak i podkreślać ich zdecydowany smak. Lubiącym południowe smaki mój przepis powinien smakować. Spróbujcie!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3810
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 248
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 230
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 136
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3810
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 248
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 230
Składniki
Śledzia kroimy w kawałki i przekładamy do szklanego naczynia. Dodajemy pokrojoną w cienkie piórka cebulę i drobniutko siekany czosnek. Siekamy pietruszkę i pomidory suszone. Całość dodajemy do śledzia i dokladnie mieszamy z dużą ilością pieprzu świeżo zmielonego, oliwą z oliwek i oliwą z pomidorów suszonych. Na koniec obsypujemy startym na grubym tarle Parmezanem. Dekorujemy świeżymi listkami mięty. Smacznego!