Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w pysznej musztardowej zalewie z mnóstwem dodatków. Bardzo aromatyczne. Polecam!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 90
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 90
Składniki
Śledzie wymocz w wodzie, kilka razy ją wymieniaj. Pokrój na małe kawałki. Ogórki i paprykę pokrój w cienkie słupki. Obraną cebulę pokrój w piórka. Musztardę wymieszaj dokładnie z olejem i miodem. Dopraw do smaku pieprzem i solą. Dodaj goździki. Śledzie wymieszaj z sosem. Przechowuj w lodówce do czasu aż smaki się przegryzą.