Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie godne wigilijnego stołu. Bardzo serdecznie polecam.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 121
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 81
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 121
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 81
Składniki
Ogórki kiszone, grzybki marynowane, cebulę i paprykę marynowaną drobno pokroić. Przygotować sos z majonezu, jogurtu i musztardy. Składniki połączyć. Doprawić solą i pieprzem. Śledzie opłukać w wodzie, a następnie pokroić w wąskie paski. Całość razem wymieszać i wyłożyć na półmisek.