Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z serem i boczkiem w słodko musztardowej marynacie. Takie szparagi możemy zrobić w piekarniku, ale również przygotować na grillu.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4366
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 79
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 62
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 99
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 419
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4366
Dzisiejszy deser to rolada biszkoptowa wypełniona lodami waniliowymi z dodatk...
Odsłon: 79
Szaszłyki z szynki wieprzowej, bananów oraz brzoskwiń z dodatkiem aromatyczne...
Odsłon: 62
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 99
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 419
Składniki
Szparagi myjemy i pozbywamy się twardych końcówek. Następnie bierzemy dwa szparagi i owijamy je serem, a następnie boczkiem. Możemy to robić również po jednym szparagu. Tak przygotowane szparagi przekładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Miód, musztardę francuską, olej i przyprawę łączymy ze sobą. Smarujemy przygotowane szparagi marynatą. Pieczemy w 190 stopniach przez 20-25 minut. Tak przygotowane szparagi możemy również grillować. Smacznego