Do góry

Przekąski Przepis na:

After midnight

After midnight

Autor:

Przepisów i artykułów: 2309 Ocena: 51268

Dodano:

Odsłon: 5310

:)

Składniki

  • PÓŁ BAGIETKI
  • ŻÓŁTY POMIDOR
  • SZYNKA SZWARCWALDZKA
  • SER ROMADUR
  • SER GORGONZOLA
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
After midnight

Przygotowanie

  1. PIEKARNIK ROZGRZEWAMY DO 200 STOPNI. BAGIETKĘ KROIMY NA KROMKI,UKŁADAMY NA FOLII ALUMINIOWEJ. NA KROMKI KŁADZIEMY SER ROMADUR,SZYNKĘ SZWARCWALDZKĄ,PLASTEREK POMIDORA I SER GORGONZOLA. WKŁADAMY DO PIEKARNIKA I PIECZEMY OKOŁO 5 MINUT

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

taura 11 lipca 2013 Grzech dla bioder, rozkosz dla podniebienia :)

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń