Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty nie tylko zapiekane w tosterze, można wykorzystać je na kilka różnych sposobów, polecam pizzę.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27706
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5625
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27706
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 67
Składniki
1. Chleb tostowy układamy na blaszce wyłożonej papierem.
2. Do miski wbijamy jajka.
3. Dodajemy mąkę.
4. Przyprawiamy ziołami, solą oraz pieprzem.
5. Za pomocą miksera rozrabiamy ciasto tak żeby nie było grudek
6. Taką masą smarujemy tosty.
7. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach i połową posypujemy masę.
8. Paprykę obieramy z gniazda i drobno kroimy.
9. Ogórki również drobno kroimy.
10. Szynkę kroimy na mniejsze kawałki.
11. Pieczarki ja miałam ugotowane, kroimy.
12. Na ser układamy kawałki szynki.
13. Na szynkę pieczarki.
14. Następnie ogórek.
15. Pomidorki kroimy w plasterki i wykładamy na ogórki.
16. Na koniec paprykę.
17. Posypujemy drugą połową sera.
18. Zapiekamy 25 minut w 180˚C.
19. Pizza gotowa, podaje się z ketchupem lub dowolnym sosem. 20. Smacznego.