Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne,szybkie w przyzadzeniu idealne na imprezy ,super przekaska dla dzieci :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Mieszamy ze soba wszystki suche skladniki po czym dodajemy do nich make i jajka.Miksujemy, az uzyskamy jednolita mase bez grudek.
Parowki przecinamy na pol nabijamy na kijki i maczamy w ciescie.Smazymy na zloty kolor w oleju rozgrzanym do temperatury ok 180°C od czasu do czasu przekrecajac w celu uzyskania jednolitego koloru i stopnia smazenia. Podajemy z wybranymi sosami wedlug upodoban. Smacznego :)