Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne,szybkie w przyzadzeniu idealne na imprezy ,super przekaska dla dzieci :)
Smaki Grecji!
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 442
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1025
Smaki Grecji!
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 442
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1025
Składniki
Mieszamy ze soba wszystki suche skladniki po czym dodajemy do nich make i jajka.Miksujemy, az uzyskamy jednolita mase bez grudek.
Parowki przecinamy na pol nabijamy na kijki i maczamy w ciescie.Smazymy na zloty kolor w oleju rozgrzanym do temperatury ok 180°C od czasu do czasu przekrecajac w celu uzyskania jednolitego koloru i stopnia smazenia. Podajemy z wybranymi sosami wedlug upodoban. Smacznego :)