Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba jest chrupiąca i smaczna.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6177
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 165
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6177
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 165
Składniki
Wykonanie: Rybę opłukać, posypać pieprzem, vegetą, papryką, wymieszać z oliwą i odstawić do lodówki do następnego dnia. Następnie bułkę tartą wymieszać z sezamem, panierować rybę i smażyć na głębokim tłuszczu (tak jak frytki) na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać na świąteczny stół.