Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba jest chrupiąca i smaczna.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 115
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31275
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 410
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 115
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31275
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 410
Składniki
Wykonanie: Rybę opłukać, posypać pieprzem, vegetą, papryką, wymieszać z oliwą i odstawić do lodówki do następnego dnia. Następnie bułkę tartą wymieszać z sezamem, panierować rybę i smażyć na głębokim tłuszczu (tak jak frytki) na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać na świąteczny stół.