Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba jest chrupiąca i smaczna.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 48
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2321
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 48
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2321
Składniki
Wykonanie: Rybę opłukać, posypać pieprzem, vegetą, papryką, wymieszać z oliwą i odstawić do lodówki do następnego dnia. Następnie bułkę tartą wymieszać z sezamem, panierować rybę i smażyć na głębokim tłuszczu (tak jak frytki) na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać na świąteczny stół.