Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba jest chrupiąca i smaczna.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2731
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 213
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 237
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2731
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 213
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 237
Składniki
Wykonanie: Rybę opłukać, posypać pieprzem, vegetą, papryką, wymieszać z oliwą i odstawić do lodówki do następnego dnia. Następnie bułkę tartą wymieszać z sezamem, panierować rybę i smażyć na głębokim tłuszczu (tak jak frytki) na złoty kolor. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym i podawać na świąteczny stół.