Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszna przystaweczka z pieczywka czosnkowego,avocado i owocu persymony z dodatkiem żurawiny
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24893
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24893
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 95
Składniki
avocado przecinamy na pòł,wyciagamy pestkę,w zasadzie jak avocado jest pięknie dojrzałe to po przekrojeniu,pestka sama wyskakuje ;-) kroimy na plasterki persymonę też kroimy na plasterki pieczywko czosnkowe kroimy na małe kawałki,polewamy oliwà z oliwek układamy na przemian plasterki avocado i kaki polewamy sokiem z pomarańczy,dekorujemy żurawinà i doprawiamy chilli,solà I pieprzem Smaczności ;-)