Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszna przystaweczka z pieczywka czosnkowego,avocado i owocu persymony z dodatkiem żurawiny
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
avocado przecinamy na pòł,wyciagamy pestkę,w zasadzie jak avocado jest pięknie dojrzałe to po przekrojeniu,pestka sama wyskakuje ;-) kroimy na plasterki persymonę też kroimy na plasterki pieczywko czosnkowe kroimy na małe kawałki,polewamy oliwà z oliwek układamy na przemian plasterki avocado i kaki polewamy sokiem z pomarańczy,dekorujemy żurawinà i doprawiamy chilli,solà I pieprzem Smaczności ;-)