Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 34
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 51
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 26
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 99
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 34
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 51
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 26
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 99
Składniki
sardynki rozgnieść widelcem wraz z częścią oleju , w którym były konserwowane
dodać pokruszony twaróg, wędzoną paprykę i pokrojoną w drobną kostkę cebulę
wymieszać dobrze widelcem, doprawić solą i pieprzem
można dodać ulubione zioła np. szczypiorek, koperek, natka pietruszki, gdy awanturka jest zbyt gęsta można domieszać więcej oleju lub dodać łyżkę śmietany