Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado i łosoś wzmacniają odporność - bardzo lubię to połączenie! Takie przystawki podaję na imprezach dla przyjaciół, często robię je również na Wielkanoc jako alternatywa jajek faszerowanych. Są dużo zdrowsze :)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 126
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1820
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14468
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19548
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 126
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1820
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14468
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19548
Składniki
Jajko gotujemy na twardo. Białko kroimy w kosteczkę, żółtko nie będzie nam potrzebne.
Ogórek obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę o tej samej wielkości co jajko.
Łososia kroimy w kosteczkę.
Jajko, ogórek i łososia przekładamy do miseczki, dodajemy majonez, jogurt i chrzan, przyprawiamy solą i pieprzem i starannie mieszamy.
Awokado przekrawamy na pół, delikatnie pozbywamy się pestki. Całość skrapiamy sokiem z cytryny żeby owoc nie zczarniał.
Wgłębienie po pestce wypełniamy przygotowanym farszem, dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.
Smacznego :)