Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado i łosoś wzmacniają odporność - bardzo lubię to połączenie! Takie przystawki podaję na imprezach dla przyjaciół, często robię je również na Wielkanoc jako alternatywa jajek faszerowanych. Są dużo zdrowsze :)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10038
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2670
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1812
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 682
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3907
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10038
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2670
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1812
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 682
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3907
Składniki
Jajko gotujemy na twardo. Białko kroimy w kosteczkę, żółtko nie będzie nam potrzebne.
Ogórek obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę o tej samej wielkości co jajko.
Łososia kroimy w kosteczkę.
Jajko, ogórek i łososia przekładamy do miseczki, dodajemy majonez, jogurt i chrzan, przyprawiamy solą i pieprzem i starannie mieszamy.
Awokado przekrawamy na pół, delikatnie pozbywamy się pestki. Całość skrapiamy sokiem z cytryny żeby owoc nie zczarniał.
Wgłębienie po pestce wypełniamy przygotowanym farszem, dekorujemy posiekanym szczypiorkiem.
Smacznego :)