Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Elegancka i smaczna przystawka na różne okazje.Polecam.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115659
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7880
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2972
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1377
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1235
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115659
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7880
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2972
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1377
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1235
Składniki
Drobno posiekać czosnek i rozetrzeć z solą i pieprzem. Połączyć z twarogiem i tuńczykiem na jednolitą masę.
Awokado przekroić wzdłuż na pół, usunąć pestkę i bardzo ostrożnie wydrążyć miąższ łyżeczką nie uszkadzając łupin.Pokrojony miąższ, kapary, część pokrojonego w drobną kostkę ogórka i pomidorka dodać do pasty twarogowej.
Do pasty dodać sok z cytryny, sól, pieprz i bazylię. Wymieszać. Napełnić łupiny owoców, przykryć folią i odstawić do lodówki na ok.3 godziny.
Przed podaniem można ułożyć na liściach sałaty i udekorować pomidorkami i szczypiorkiem. SMACZNEGO!