Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa przekąska.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29478
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2221
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29478
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2221
Składniki
Wykonanie: Awokado opłukać, przeciąć wzdłuż i wydrążyć miąższ. Orzechy zmielić lub drobno utłuc. Mozzarellę rozdrobnić widelcem, wymieszać z orzechami i miąższem z awokado. Skropić sokiem z cytryny, wypełnić połówki awokado, udekorować bazylią i podawać jako przekąskę.