Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i niebanalna przekąska dla dwojga.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 295
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 221
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 771
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 239
Polecam.
Odsłon: 295
Składniki
Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę i skropić sokiem z cytryny. Do miejsca po pestce wbić jajka, posypać z wierzchu oregano.
Nastawić piekarnik na 190 stopni, piec awokado przez 15 minut, aż zetnie się białko. Wyjąć i doprawić solą i pieprzem.