Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i niebanalna przekąska dla dwojga.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2085
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1815
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2085
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1815
Składniki
Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę i skropić sokiem z cytryny. Do miejsca po pestce wbić jajka, posypać z wierzchu oregano.
Nastawić piekarnik na 190 stopni, piec awokado przez 15 minut, aż zetnie się białko. Wyjąć i doprawić solą i pieprzem.