Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowa i smaczna przekąska.
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1493
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 773
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 1074
Klopsiki w sosie pomidorowym to pomysł na prosty i szybki obiad. Możemy je po...
Odsłon: 1493
Jeśli na śniadanie Wielkanocne swoim domownikom czy gościom pragniecie zaserw...
Odsłon: 773
Sałatka z ryżem, pieczarkami, kukurydzą, ogórkami konserwowanymi oraz z jajka...
Odsłon: 1074
Składniki
Wykonanie: Szpinak rozmrozić i podsmażyć na oliwie razem z posiekaną cebulą i czosnkiem, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Ciasto drożdżowe rozłożyć na stolnicy, wyłożyć przygotowany farsz szpinakowy, polać ketchupem lub sosem pomidorowym. Następnie pociąć na paski o szerokości 3 cm i zwinąć w świderki, ułożyć w sylikonowych babeczkach. Górę babeczek posypać startą mozzarellą, ozdobić połówkami pomidorków koktajlowych. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni, piec do zrumienienia się ciasta. Babeczki możemy podawać na ciepło jak i na zimno. SMACZNEGO
Przepisy Przekąski
Przekąski
Galareta z kurczaka
Przekąski
Pasta z tuńczyka
Przekąski
Jajka z pieczarkami
Przekąski
Drożdżowe racuchy z mascarpone
Galareta z kurczaka
Mięsna galareta to klasyk polskiej kuchni, który często pojawia się na świąte...
Odsłon: 9532
Pasta z tuńczyka
Pasta z tuńczyka, jajek, ogórków konserwowych oraz suszonych pomidorów. Prost...
Odsłon: 281