Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowa i smaczna przekąska.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1593
Składniki
Wykonanie: Szpinak rozmrozić i podsmażyć na oliwie razem z posiekaną cebulą i czosnkiem, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Ciasto drożdżowe rozłożyć na stolnicy, wyłożyć przygotowany farsz szpinakowy, polać ketchupem lub sosem pomidorowym. Następnie pociąć na paski o szerokości 3 cm i zwinąć w świderki, ułożyć w sylikonowych babeczkach. Górę babeczek posypać startą mozzarellą, ozdobić połówkami pomidorków koktajlowych. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni, piec do zrumienienia się ciasta. Babeczki możemy podawać na ciepło jak i na zimno. SMACZNEGO