Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i niedroga w wykonaniu przekąska.
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2365
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3529
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4320
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74403
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2365
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3529
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4320
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74403
Składniki
Przygotowanie: Ziemniaki ugotować w łupinach w osolonej wodzie. Po wystudzeniu obrać ze skórki i przekroić na połowy po czym wydrążyć środki. Następnie pokroić kiełbasę w kosteczkę i nałożyć do wydrążonych ziemniaków. W między czasie cukinię pokroić na grube plastry polać oliwą i doprawić ziołami, solą i pieprzem- odstawić na pół godziny. Rozgrzać piekarnik do 160 stopni, ułożyć ziemniaczki na brytfance, na wierzch położyć doprawione cukinie. Zapiekać 25 minut. Wyłączyć piekarnik, po czym dodać plastry sera i pozostawić jeszcze około 10 minut w rozgrzanym piekarniku- do stopnienia sera.