Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna propozycja podania babki ziemniaczanej
Łosoś w cieście francuskim to idealne połączenie elegancji i prostoty. Delika...
Odsłon: 3304
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 80
Łosoś w cieście francuskim to idealne połączenie elegancji i prostoty. Delika...
Odsłon: 3304
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 80
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o grubych oczkach,dodać mąkę,kasze mannę,jajko oraz przyprawy.Szpinak rozmrozić,dodać rozdrobniony czosnek oraz śmietanę.Przygotowany szpinak dodać do masy ziemniaczanej i starannie wymieszać. W razie potrzeby należy dodać maki aby masa była bardzo gęsta.Wszystko przełożyć do brytfanki,wcześniej posypanej bułką tartą i zapiekać w piekarniku przez ok 30 min w temp 200st