Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna propozycja podania babki ziemniaczanej
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2413
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o grubych oczkach,dodać mąkę,kasze mannę,jajko oraz przyprawy.Szpinak rozmrozić,dodać rozdrobniony czosnek oraz śmietanę.Przygotowany szpinak dodać do masy ziemniaczanej i starannie wymieszać. W razie potrzeby należy dodać maki aby masa była bardzo gęsta.Wszystko przełożyć do brytfanki,wcześniej posypanej bułką tartą i zapiekać w piekarniku przez ok 30 min w temp 200st