Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna propozycja podania babki ziemniaczanej
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1976
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1653
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2689
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1976
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1653
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2689
Składniki
Ziemniaki zetrzeć na tarce o grubych oczkach,dodać mąkę,kasze mannę,jajko oraz przyprawy.Szpinak rozmrozić,dodać rozdrobniony czosnek oraz śmietanę.Przygotowany szpinak dodać do masy ziemniaczanej i starannie wymieszać. W razie potrzeby należy dodać maki aby masa była bardzo gęsta.Wszystko przełożyć do brytfanki,wcześniej posypanej bułką tartą i zapiekać w piekarniku przez ok 30 min w temp 200st