Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BAGIETKA CZOSNKOWA Z DODATKAMI. NAJLEPSZA PRZEKĄSKA NA IMPREZĘ I GRILLA.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4687
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12727
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5716
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7192
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4687
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12727
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5716
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7192
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto ze sobą łączymy. Dokładnie wyrabiamy ciasto i odstawiamy na ok. 40 minut. przygotowujemy masełko czosnkowe. Ciasto wałkujemy na okrągły dość cienki placek i smarujmy masełkiem. Zwijamy w kształt bagietki i Nacinamy co ok. 4 cm i układamy składniki na przemian. Pomidor, ser salami. Na koniec smarujemy jeszcze masełkiem. pieczemy ok. 20 minut w temp, 220 stopni. Jeśli Znudził ci się odrywany chlebek ziołowy zrób koniecznie taką bagietkę czosnkową. Można przygotować ją na imprezę czy na grilla. Jest naprawdę świetna i serdecznie polecam.