Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bagietka z kapustą, prosto, szybko, a smacznie. Idealny dodatek do czerwonego barszczu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1788
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1550
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1527
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1917
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1788
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1550
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1527
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1917
Składniki
Suszone grzyby zalać wrzątkiem, przykryć i odstawić na 3 godziny lub dłużej (na przykład na noc). Po tym czasie grzyby odcedzić i pokroić. Kapustę wraz z grzybami ugotować, aż zmiękną. Odcedzić, wycisnąć i całość drobno posiekać. Cebulę drobno pokroić i usmażyć na oliwie. Kapustę i cebulę wymieszać. Doprawić solą oraz pieprzem do smaku. Bagietkę podzielić na dwie lub trzy części, każdą część wydrążyć długim nożem. Kapustą napełnić ściśle wydrążone kawałki bagietki. Bagietkę przełożyć na folię i położyć na blaszce do pieczenia w piekarniku. Posmarować całą bułkę oliwą z oliwek i zawinąć folię. Piec około 20 minut w 200 stopniach.