Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i nie trudne do zrobienia .Taki produkt można kupić w sklepie oczywiście mrożone ,ja wole sama zrobić ..
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2725
Polecam.
Odsłon: 1277
Polecam.
Odsłon: 386
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 501
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2725
Polecam.
Odsłon: 1277
Polecam.
Odsłon: 386
Polecam. Wędzone szprotki podkręcają smak i zapach.
Odsłon: 501
Składniki
Bagietki ponacinać na ukos uważając by nie przeciąć do konca .Masło ma być miękie by się lepiej mieszało . Cosnek wycisnąć przez praskę i wymieszać z masłem i koperkiem .
Smarować bagietki w przekrojonych miejscach po obu stronach ,włożyć bagietki do piekarnika i upiec na jasno złoty kolor ..Ja podaję do tych bagietek jeszce serek biały naturalny.SMACZNEGO