Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna chrupiaca przystawka
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
Bagietke pociac na kromki. Prosciutto przekroic wzdluz. Kazda kromeczke skropic oliwa, ulozyc na wierzchu listki szpinaku (okolo 2-3) obwinac dookola plasterkiem prosciutto. Nastepnie na wierzch polozyc polowke pomidorka i ser mozzarella. Zapiekac w piekarniku (200stC) az ser sie roztopi. Upieczona grzanke posypac pieprzem i udekorowac swieza bazylia.