Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna chrupiaca przystawka
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2663
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2954
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2663
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2954
Składniki
Bagietke pociac na kromki. Prosciutto przekroic wzdluz. Kazda kromeczke skropic oliwa, ulozyc na wierzchu listki szpinaku (okolo 2-3) obwinac dookola plasterkiem prosciutto. Nastepnie na wierzch polozyc polowke pomidorka i ser mozzarella. Zapiekac w piekarniku (200stC) az ser sie roztopi. Upieczona grzanke posypac pieprzem i udekorowac swieza bazylia.