Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Bagietke pociac na kromki. Prosciutto przekroic wzdluz. Kazda kromeczke skropic oliwa, ulozyc na wierzchu listki szpinaku (okolo 2-3) obwinac dookola plasterkiem prosciutto. Nastepnie na wierzch polozyc polowke pomidorka i ser mozzarella. Zapiekac w piekarniku (200stC) az ser sie roztopi. Upieczona grzanke posypac pieprzem i udekorowac swieza bazylia.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

taura 11 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
mniam, robię podobne0 Kto głosował? | Odpowiedz

szynszylka 11 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
mniam :) pycha0 Kto głosował? | Odpowiedz

monia_i_ania 06 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Taki, jak lubię, proste i smacznie i świetnie wygląda. Pozdrawiam0 Kto głosował? | Odpowiedz

monia_i_ania 06 marca 2010Zgłoś do usunięcia
proste, smaczne i świetnie wygląda.0 Kto głosował? | Odpowiedz