Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale do mies,ryb swietne jako przystawka.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
baklazana pokruj na 2 cm krazki,posol i skrop oliwka z oliwek,zrob to na blaszce do pieczenia.
pomidory spaz,obierz ze skurki,pokruj w drobna kosteczke,na patelni podsmaz cebulke po chwili dodaj czosnek posiekany i pomidory,dus do uzyskania papki
dodaj posiekane przyprawy wymieszaj,nakladaj farsz pomidorowy na baklazana,posyp tartym serem i wstaw do nagrzanego piekarnika 180s na 30-40 min,baklazan musi byc mieki.