Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale do mies,ryb swietne jako przystawka.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232198
Składniki
baklazana pokruj na 2 cm krazki,posol i skrop oliwka z oliwek,zrob to na blaszce do pieczenia.
pomidory spaz,obierz ze skurki,pokruj w drobna kosteczke,na patelni podsmaz cebulke po chwili dodaj czosnek posiekany i pomidory,dus do uzyskania papki
dodaj posiekane przyprawy wymieszaj,nakladaj farsz pomidorowy na baklazana,posyp tartym serem i wstaw do nagrzanego piekarnika 180s na 30-40 min,baklazan musi byc mieki.