Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekane bakłażany zapraszam po przepis .
Sos bearnaise to jedna z odmian znanego sosu holenderskiego. Doskonale pasuje...
Odsłon: 1661
Leciutki jak chmurka. Zrobisz go w kilka minut.
Odsłon: 55
Sos bearnaise to jedna z odmian znanego sosu holenderskiego. Doskonale pasuje...
Odsłon: 1661
Leciutki jak chmurka. Zrobisz go w kilka minut.
Odsłon: 55
Składniki
Bakłażana kroję w grubsze plastry lekko nasalam by puścił gorycz, mortadelę w plastry tyle plasterków ile plastrów bakłażana ,
Na duża blachę wyłożoną papierem układam plastry bakłażana które najpierw moczę w oleju i w bułce tartej na każdy plaster bakłażana wykładam plaster mortadeli na to daję plaster sera lub ser starty posypuję przyprawami ,bakłażany piekę oko życzę smacznego ,po dokładne wykonanie zapraszam na film .