Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekane bakłażany zapraszam po przepis .
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Składniki
Bakłażana kroję w grubsze plastry lekko nasalam by puścił gorycz, mortadelę w plastry tyle plasterków ile plastrów bakłażana ,
Na duża blachę wyłożoną papierem układam plastry bakłażana które najpierw moczę w oleju i w bułce tartej na każdy plaster bakłażana wykładam plaster mortadeli na to daję plaster sera lub ser starty posypuję przyprawami ,bakłażany piekę oko życzę smacznego ,po dokładne wykonanie zapraszam na film .