Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekane bakłażany zapraszam po przepis .
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27585
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 2796
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4402
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 528
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27585
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 2796
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4402
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 528
Składniki
Bakłażana kroję w grubsze plastry lekko nasalam by puścił gorycz, mortadelę w plastry tyle plasterków ile plastrów bakłażana ,
Na duża blachę wyłożoną papierem układam plastry bakłażana które najpierw moczę w oleju i w bułce tartej na każdy plaster bakłażana wykładam plaster mortadeli na to daję plaster sera lub ser starty posypuję przyprawami ,bakłażany piekę oko życzę smacznego ,po dokładne wykonanie zapraszam na film .