Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ich przygotowania potrzebujemy tylko kilka składników, a efekt jest przepyszny :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Banany miksujemy w blenderze na masę, dodajemy resztę składników i mieszamy wszystko razem.
Blaszkę o wymiarach 25x25cm wykładamy papierem do pieczenia, i dajemy do niej masę. Dokładnie dociskamy i wyrównujemy.
Pieczemy 35-40 minut na złoty kolor w temperaturze 170 stopni. Wyciągamy z blaszki, i studzimy.
Następnie kroimy bardzo ostrym nożem na batoniki. I gotowe :-) Oczywiście możecie sobie zmieniać dodatki, można dodać żurawinę, rodzynki, chrupki zbożowe, wiórki kokosowe i inne