Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ich przygotowania potrzebujemy tylko kilka składników, a efekt jest przepyszny :)
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 151
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 151
Składniki
Banany miksujemy w blenderze na masę, dodajemy resztę składników i mieszamy wszystko razem.
Blaszkę o wymiarach 25x25cm wykładamy papierem do pieczenia, i dajemy do niej masę. Dokładnie dociskamy i wyrównujemy.
Pieczemy 35-40 minut na złoty kolor w temperaturze 170 stopni. Wyciągamy z blaszki, i studzimy.
Następnie kroimy bardzo ostrym nożem na batoniki. I gotowe :-) Oczywiście możecie sobie zmieniać dodatki, można dodać żurawinę, rodzynki, chrupki zbożowe, wiórki kokosowe i inne