Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ich przygotowania potrzebujemy tylko kilka składników, a efekt jest przepyszny :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3701
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3799
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 363
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 670
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3701
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3799
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 363
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 670
Składniki
Banany miksujemy w blenderze na masę, dodajemy resztę składników i mieszamy wszystko razem.
Blaszkę o wymiarach 25x25cm wykładamy papierem do pieczenia, i dajemy do niej masę. Dokładnie dociskamy i wyrównujemy.
Pieczemy 35-40 minut na złoty kolor w temperaturze 170 stopni. Wyciągamy z blaszki, i studzimy.
Następnie kroimy bardzo ostrym nożem na batoniki. I gotowe :-) Oczywiście możecie sobie zmieniać dodatki, można dodać żurawinę, rodzynki, chrupki zbożowe, wiórki kokosowe i inne