Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepadają za nim mężczyźni w naszej rodzinie więc podaję go przy okazji różnych spotkań rodzinnych.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 114
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1365
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 478
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15581
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 114
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1365
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 478
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15581
Składniki
Polędwicę wołową dokładnie oczyścić z najmniejszych błonek . Przed dwukrotnym zmieleniem - mięso mocno schłodzić. Przełożyć do miski, wbić żółtka, dodać przyprawy i dokładnie wyrobić. Zwilżonymi dłońmi formować jednakowej wielkości kulki i układać na półmisku. Przed samym podaniem, w każdej "kulce" mięsa zrobić dołek i wbić żółtko. Posypać słodką papryką. Udekorować pokrojoną cebulką i ogórkami. Dodatkowo podać w głębokich miseczkach ogórki i cebulkę oraz przyprawy, aby każdy mógł sobie sam doprawić tatara wg własnego gustu .