Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zabrakło Wam chleba w domu? A może szukacie ciekawej alternatywy dla klasycznego pieczywa? Jeżeli tak, skorzystajcie z tego przepisu na warzywne placki, które można jeść solo, z sosami lub z wędliną i porcją zdrowych warzyw.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1849
Polecam, pychota.
Odsłon: 609
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1849
Polecam, pychota.
Odsłon: 609
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 507
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce na drobnych oczkach razem z żółtym serem.
Do miski wbij jajka, dodaj słodką paprykę, sól i pieprz. Składniki wymieszaj.
Do jajecznej masy przełóż warzywa. Masę na bezglutenowe placki dokładnie wymieszaj łyżką.
Bezglutenowe placki zamiast chleba smaż na patelni z odrobiną oleju na złoty kolor z dwóch stron. Podawaj z ulubionymi dodatkami.