Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zabrakło Wam chleba w domu? A może szukacie ciekawej alternatywy dla klasycznego pieczywa? Jeżeli tak, skorzystajcie z tego przepisu na warzywne placki, które można jeść solo, z sosami lub z wędliną i porcją zdrowych warzyw.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 259
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1081
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 259
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1081
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce na drobnych oczkach razem z żółtym serem.
Do miski wbij jajka, dodaj słodką paprykę, sól i pieprz. Składniki wymieszaj.
Do jajecznej masy przełóż warzywa. Masę na bezglutenowe placki dokładnie wymieszaj łyżką.
Bezglutenowe placki zamiast chleba smaż na patelni z odrobiną oleju na złoty kolor z dwóch stron. Podawaj z ulubionymi dodatkami.