Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zabrakło Wam chleba w domu? A może szukacie ciekawej alternatywy dla klasycznego pieczywa? Jeżeli tak, skorzystajcie z tego przepisu na warzywne placki, które można jeść solo, z sosami lub z wędliną i porcją zdrowych warzyw.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6105
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9092
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8571
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5904
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6105
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9092
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8571
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5904
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce na drobnych oczkach razem z żółtym serem.
Do miski wbij jajka, dodaj słodką paprykę, sól i pieprz. Składniki wymieszaj.
Do jajecznej masy przełóż warzywa. Masę na bezglutenowe placki dokładnie wymieszaj łyżką.
Bezglutenowe placki zamiast chleba smaż na patelni z odrobiną oleju na złoty kolor z dwóch stron. Podawaj z ulubionymi dodatkami.