Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko od święta. Idealnie pasuje również na gril.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 13869
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1026
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4330
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 918
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1150
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4119
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 13869
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1026
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4330
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 918
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1150
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4119
Składniki
Boczek z czosnkiem mielimy na drobnych oczkach. Szynkę i karkówkę mielimy na większych oczkach. Dodajemy wszystkie przyprawy i szklankę zimnej wody wyrabiamy i odstawiamy w zimne miejsce na 24 godziny. Jelita moczymy w zimnej wodzie kilka godzin. Mięso nabijamy luźno żeby jelita nie pękły . Przygotowana kiełbasę parzymy w wodzie o temperaturze 80 stopni przez 25 minut .