Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie tylko od święta. Idealnie pasuje również na gril.
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 12877
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4145
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43011
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 500
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 382
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 444
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 12877
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4145
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43011
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 500
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 382
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 444
Składniki
Boczek z czosnkiem mielimy na drobnych oczkach. Szynkę i karkówkę mielimy na większych oczkach. Dodajemy wszystkie przyprawy i szklankę zimnej wody wyrabiamy i odstawiamy w zimne miejsce na 24 godziny. Jelita moczymy w zimnej wodzie kilka godzin. Mięso nabijamy luźno żeby jelita nie pękły . Przygotowana kiełbasę parzymy w wodzie o temperaturze 80 stopni przez 25 minut .